Начало
Породата
ГАЛДОН
Предлагаме Ви
Връзки
Кучета
Контакт
                     
Породата
Кавказката овчарка е древна порода. Древните кавказци разказвали не само за схватки с вълци, но и истории за участието на това куче във военни действия. Кавказките овчарки се характеризират с добре изразена активно-отбранителна реакция (настървеност), която неотменно се предава по наследство. Притежават внушителен ръст, всяващ респект, добре развита мускулатура и здрави кости.
ГАЛДОН
ГАЛДОН е професионален развъдник за кучета от породата "Кавказка овчарка". Нашата цел е да ви запознаем с достойнствата и качествата на тези кучета и да ви помогнем в избора на домашен любимец. При нас ще намерите истински приятел и сигурност за вас и вашето семейство. Това е което най-много ценим в кучетата, а то при кавказките овчарки е много силно изразено. Хората закупили си куче от нашия развъдник са не само наши клиенти, но и наши приятели. Ние се интересуваме живо от съдбата и живота на нашите питомци в техния нов дом, затова често поддържаме контакт с нашите клиенти и им помагаме със съвети. Нашият девиз е: "Нашите кучета са нашето богатство"
Кучета родени в Галдон
Връзки
Надяваме се тази се тази секция да бъде от полза на всеки от вас, който има куче за домашен любимец или би желал да избере. В интернет има много информация за породите кучета, за правилното отглеждане, възпитаване и ежедневни грижи за вашето куче, но тя е разпръсната в множество сайтове. Нашата цел е да спестим вашите усилия в намирането.
Кучета
Ние притежаваме едни от най-добрите представители на породата кавказка овчарка в България.Можем да се гордеем с нашите питомници, и ще се радваме ако и на вас ви харесат.
Контакт
Нашият развъдник се намира до село Извор (след Радомир в посока Кюстендил), на около 50 км. от София. Можете да се свържете с нас по телефон или e-mail. GSM: 0885 151956 e-mail: galdondog@yahoo.com Георги Димитров.
   
    Copyright © 2007 - 2019, Kennel Galdon.