Αρχή
Είδος
GALDON
Σας Προτείνουμε
Συνδέσεις
Σκυλιά
Contact
                     
Είδος
Το Καυκάσιο τσοπανόσκυλο είναι αρχαίο είδος.Οι αρχαίοι καυκάσιοι έλεγαν ιστορίες όχι μόνο για αψιμαχίες με λύκους, αλλά και ιστορίες για την συμμετοχή αυτού του σκύλου σε πολεμικές μάχες.Τα καυκάσια τσοπανόσκυλα χαρακτηρίζονται με σαφώς εκφρασμένη ενεργό - αμυντική αντίδραση (επιθετικότητα), η οποία πάντα είναι κληρονομική. Διαθέτουν εντυπωσιακό μέγεθος το οποίο εμπνέει σεβασμό, καλά αναπτυγμένος μύες και γερά οστά.
GALDON
GALDON είναι επαγγελματικό εκτροφείο σκυλιών από το είδος «Καυκάσιο τσοπανόσκυλο». Ο στόχος μας είναι να σας γνωρίσουμε με την αξιοπρέπεια και τα προσόντα αυτών των σκυλιών και να σας βοηθήσουμε στην επιλογή ενός κατοικίδιου ζώου. Σε εμάς θα βρείτε ένα πραγματικό φύλο και ασφάλεια για σας και την οικογένεια σας. Αυτό είναι που εκτιμάμε περισσότερο στα σκυλιά και στα καυκάσια τσοπανόσκυλα αυτό είναι πολύ χαρακτηριστικό. Οι άνθρωποι που αγόρασαν σκυλί από το δικό μας εκτροφείο δεν είναι μόνο πελάτες μας αλλά και φίλοι μας. Μας ενδιαφέρει το μέλλον και η ζωή των απογόνων μας στο καινούργιο σπίτι τους. Για αυτό και συχνά διατηρούμε επαφή με τους πελάτες μας και τους βοηθάμε με συμβουλές.
Τα σκολειά μας
Συνδέσεις
Ελπίζουμε αυτό το τμήμα να είναι προς όφελος στον καθένα που έχει σκυλί ως κατοικίδιο ζώο ή θα ήθελε να επιλέξει τέτοιο. Στο διαδίκτυο έχει πολλές πληροφορίες για τα σκυλιά για την κατάλληλη φροντίδα, την εκπαίδευση και την καθημερινή φροντίδα για το σκυλί σας αλλά είναι διασκορπισμένες σε πολλές ιστοσελίδες. Ο στόκος μας είναι να σας διευκολύνουμε στην εξεύρεση.
Σκυλιά
Εμείς έχουμε από τα καλύτερα καυκάσια τσοπανόσκυλα στη Βουλγαρία. Τα σκυλιά μας κερδίζουν μετάλλια στις παρουσιάσεις σκυλιών στη χώρα, μερικά από αυτά έχουν βραβεία και στη Ρωσία. Επειδή το εκτροφείο μας λειτουργεί πρόσφατα, δεν έχουμε συμμετάσχει σε διεθνές εκθέσεις σκυλιών αλλά και αυτό αναμένεται. Μπορούμε να είμαστε περήφανοι με τους απογόνους μας και θα χαρούμε εάν αρέσουν και σε σας.
Contact
Το εκτροφείο μας βρίσκεται κοντά στο χωριό Izvor (μετά το Radomir), περίπου 50χμ από την Σόφια. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσο τηλεφώνου ή email. GSM: +359 8787 32 868 e-mail: galdondog@yahoo.com, Vanya Vladova
   
    Copyright © 2007 - 2019, Kennel Galdon.